Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

TV2 – élmények mindenkinek

Ha szórakoztató kikapcsolódásra vágysz, kapcsolj a TV2-re!

A csatorna 1997 októbere óta Magyarország egyik vezető kereskedelmi TV adója. Immár több mint húsz éve biztosítja a felhőtlen órákat a nézők számára, országos lefedettsége miatt pedig szinte minden háztartásban elérhető. A TV2 műsorkínálata javarészt saját gyártású programokból áll, változatos műfajok és témák teszik ki az adást.

Reggeli műsora, a Mokka segít lendületesen indítani a napot; közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozik. Hétvégi reggeleken a meséké a főszerep a TV2 Matinéban. Szórakoztató klasszikusok és új rajzfilmek kötik le a kicsik figyelmét. Minden nap reggel, délben és este a Tényekből megtudhatjuk a világ aktuális eseményeit, a legfrissebb híreket.

A TV2 állandó, saját gyártású műsorai mellett rengeteg izgalmas sorozat, mozifilm, show műsor és vetélkedő várja a nézőket.

A legnépszerűbbek közé tartozik a Sztárban Sztár, Ninja Warrior Hungary, Mit tenne a gyereked?, sorozatok közül pedig az NCIS, Feriha, Doktor House, Lángoló Chicago, stb. A változatos, romantikus, rejtélyes vagy krimi sorozatok között mindenki megtalálja a kedvencét. Tarts a TV2-vel nap mint nap! Kövesd a programot a musor.tv online műsorújság segítségével!