Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Menj biztosra a KMÜ AdWords ügynökséggel

Az AdWords a Google online hirdetési rendszere, óriási látogatottsággal.

Jelenleg a Google a világ legismertebb és legnépszerűbb internetes keresője, minden egyes nap emberek milliárdjai használják, hogy termékeket vagy szolgáltatásokat találjanak.

A hirdetéshez kapcsolódó statisztikákat – mint például a hirdetés kattintásszáma vagy megjelenése számszerűsítve –  is részletesen nyomon követheted segítségével. További előnye, hogy nincs felesleges hirdetés, a reklám csak azokhoz jut el, akik releváns keresést futtattak.

Google Adwords ügynökség

Érj el a lehető legtöbb potenciális ügyfélhez te is és tegyél szert előnyre a konkurenciáddal szemben professzionális Google AdWords kampányokkal!

Nem egyszerű munka a Google AdWords kampányok kezelése, spórold meg a tanulópénzt és bízz meg egy hozzáértő adwords ügynökséget, mint amilyen a KMÜ csapata.

A fullservice ügynökségekkel szemben mi a  Google AdWords kampányokra specializálódtunk, szakembereink komoly elméleti tudása és gyakorlata garantálja, hogy kiemelkedő munkát végezhessünk ezen a területen. Természetesen a Google Partners programban résztvevő minősített AdWords ügynökség vagyunk, továbbá a velünk folytatott együttműködés során olyan hirdetések bétatesztjeihez is hozzáférhetsz, amihez a konkurenciád nem. Ne kockáztass, menj biztosra a KMÜ-vel!