Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Válassza a minőséget – szerver bérlés a Rackforesttől

Ha nincs még szervere, vagy lecserélné régi, elöregedett gépét, ne verje magát felesleges költségekbe!

A Rackforestnél kedvező árú és minőségi dedikált szerver bérlésre van lehetőség. A legújabb eszközök és a modern infrastruktúra előnyeit kihasználva, árainkat reális szinten tartjuk, miközben cégóriásokra jellemző magas színvonalú, stabil és biztonságos szolgáltatást nyújtunk.

A Rackforest budapesti szervertermei első osztályú eszközökkel vannak felszerelve.

Választhat kész konfigurációk közül vagy egyedi igényekkel összeállíthatja saját szerverét is. Egy nagyösszegű beruházás helyett tervezhető és átlátható havi bérleti díjat kell fizetnie, ami minden költséget fedez: a gépterem bérletet, hűtést, energiaellátást, non-stop felügyeletet, blade szerver használati díjat és karbantartási szolgáltatást is. Valamennyi szerver bérlés mellé a hoszting ingyenes.

A szerver bérlés további előnye, hogy az év minden napján, minden órájában monitorozzuk az Ön szerverét és szükség esetén azonnal hibaelhárítást végzünk. Cserealkatrészt mi biztosítunk, nagyobb probléma esetén csere szervert is a rendelkezésére bocsátunk, természetesen díjmentesen. A szerver bérlés a megrendelést követően akár egy órán belül, de munkanapon legkésőbb 24 órán belül életbe lép. Választott konfigurációját bármikor rugalmasan módosíthatja.