Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Soha nem volt még otthona ilyen könnyedén ragyogóan tiszta

Foltos kanapék és kárpitok, fakó, lelapult, idejekorán megkopott szőnyegek; a legtöbben ismerjük ezeket,  most azonban tehet ellene!

Ne bajlódjon a lassú és nehézkes kézi súrolással, amikor egy nagy teljesítményű, profi és különösen hatékony Kärcher takarítógéppel tökéletesen tisztává és frissé teheti kanapéit, ágybetéteit, bútorkárpitjait, ágymatracait vagy szőnyegeit.

Ha csak nem tervez minden nap nagytakarítást végezni otthonában, gazdaságosabb megoldás a kölcsönzés.

A kárpittisztítógép bérlés Budapest összes kerületében most kivételesen egyszerű. Barátságos bérleti díjak, kauciómentesség, ráadásul Önnek ki sem kell lépnie lakásából, a gépet kivisszük, majd el is szállítjuk. Ha porallergia gyötri még rendszeres porszívózás után, az sem véletlen, ugyanis a porszívó a Kärcher takarítógéppel ellentétben a kárpitok és szőnyegek mélyebb rétegeiben megbúvó poratkákat és más szennyeződéseket nem éri el.

A gép nem csupán hatékonyan tisztít, de fertőtlenít is, így házi kedvencek és kisgyerekek mellé tökéletes; ráadásul nyomában nem csupán tisztaság, hanem kellemes, friss illat is árad. Autója kárpitjain is nagy hatékonysággal használható, autója rég nem látott tisztaságban fog ragyogni.

A kárpittisztítógép bérlés Budapesten a Szabó Gépkölcsönzővel a legegyszerűbb, bővebb információkért látogasson el honlapunkra és hívjon minket bizalommal!