Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Kincskereső játék emlékezetes alkalmakra

Gyermekedet egy igazán különleges, egyedi ajándékkal lepnéd meg születésnapján?

Tedd igazán emlékezetessé a LogiKoffer kincskereső küldetésével! A LogiKoffer egy izgalmas kincskereső játék, amit bezártunk egy bőröndbe, így bárhová vihető. Egy kisméretű lakásban is elegendő a hely, de akár a kertben is játszható. Minden kincskereső játék a koffer kinyitásával indul, ez az első feladat, amit ügyességi, keresgélős és logikai feladványok követnek, a népszerű szabadulós játékok mintájára. Az elrejtett kincs megtalálásához titkos kódokon, mágikus tárgyakon és trükkös eszközökön át vezet az út.

A kincskereső játék végén ajándék is jár, ezen felül a játék keretein belül saját ajándék elhelyezésére is van lehetőség.

kincskereső játékok

Választhattok a Kalózok Kincse, a Dzsungel Kincs és a Nemzete aranya tematikus kofferek közül. Játékaink mostantól vidéken is elérhetőek a nyomtatható kincskereső játék képében, továbbá ovis korosztály számára is játszhatóak, mivel négy különböző nehézségi fokozatot kínálunk (óvodás, kisiskolás, felsős és felnőtt).

A LogiKoffer kincskereső játék nem csak családi rendezvényekre ideális szórakozás, de elsőosztályú csapatépítő program is; látogass el honlapunkra, és próbáld ki minél előbb!