Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Napi támogatás gyermeke immunrendszerének

Szülőként mindannyian a legjobbat szeretnénk gyermekünknek. Odafigyelünk az étkezésére, szeretnénk, ha minél több friss zöldséget és gyümölcsöt fogyasztana. A kellő mennyiségű vitamint és ásványi anyagot azonban sokszor még így sem sikerül bevinni. Akár otthonülő, akár örökmozgó kisgyerekről legyen szó, az egészséges fejlődéshez minden gyereknek szüksége van megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagra.

A Walmark vállalat kifejezetten gyermekek számára fejlesztette ki a Marslakócskák termékcsaládot.

A Marslakócskák multivitamin készítmények erősítik az immunrendszert, támogatják az emésztőrendszert és hozzájárulnak a normál agyműködéshez és látáshoz. A finom, gyümölcsös ízű rágótabletták, gumitabletták, porok és szirupok nem okoznak problémát, a gyerekek örömmel fogyasztják őket.

A Marslakócskák Gummi bodzás változata fekete bodza kivonatot, C vitamint, cinket és más tápanyagokat tartalmaz, melyek hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.

Az Echinaceás Marslakócskák egy régi gyógynövény, a bíbor kasvirág kivonatát tartalmazza, melynek használata különösen hideg időszakokban javasolt. A gumitabletták nem tartalmaznak mesterséges színezéket, glutént és laktózt. A számos vitamint tartalmazó Marslakócskák termékek pozitív hatással bírnak a gyerekek általános vitalitására, a javasolt napi adagot alkalmazva elősegítik az egészséges fejlődést.