Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Világpanoráma a hírlokátor

Kövesse a legfrissebb híreket online hírmagazinunkon!

A Világpanoráma.hu oldalon naponta fontos információkat tudhat meg a nagyvilág politikai eseményeiről. Mi nem hallgatunk el semmit a politikai korrektség jegyében, hanem a hírek mélyére ásunk. Folyamatosan követjük és cikkeinkben közvetítünk a migrációról, az Egyesült Államok és Dél-Korea kapcsolatának alakulásáról, Európai Unióról és minden aktuálpolitikai hírről. Napjainkban az egyik legfontosabb téma a határvédelem, melyről természetesen mi is tájékoztatást adunk.

Világpanoráma

2018. júliusától az EU soros elnöke Bulgária után Ausztria lesz, Sebastian Kurz osztrák kancellár az Európai Bizottság elé terjesztette a Tanács elnökségének szóló napirendjét. Ausztria kiemelten fogja kezelni az Európai Unió külső határainak védelmét, és szigorúan foglalkozik a bevándorlással.

A Világpanoráma.hu hírlokátor továbbra is követi az osztrák törekvéseket,

valamint a bevándorlással kapcsolatos külpolitikai híreket. Csakúgy, mint azt is, hogyan alakul Donald Trump júniusi csúcstalálkozója Kim Jong Unnal. Az Egyesült Államok reményei szerint meggyőzheti Észak-Koreát nukleáris programjának leállításáról, méghozzá a lehető leggyorsabban. Kövesse nálunk a fejleményeket! Olvassa Ön is a Világpanorámát, a hírlokátort!