Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Elérhető áron ajánljuk a sétarepülést

Manapság borzasztóan drágák a repülőutak. Kétszer is meg kell gondolnunk, hogy autóba üljünk vagy pattanjunk fel egy repülőgépre. Köztudott, hogy sok ember kíváncsi természetű és soha nem lebegett a magasban, de iszonyatosan vágyik rá és kipróbálná, akkor forduljon hozzánk bizalommal majd, próbálja ki a sétarepülés szolgáltatásunkat.

Oly régóta gondolkodik, hogy milyen lehet a magasban?

Mi megadjuk önnek a csodálatos panorámát és a festői környezetet fentről. Jellemző, hogy szerelmes párok keresnek fel minket egy romantikus sétarepülés igénybe vételével. Az utazás kicsi, kényelmes gépben történik, ami maximum 6 főt tud befogadni. Óriási előnye, hogy nem kell órákkal előtte megjelenni a repülőtéren, hogy időben feljusson és kényelembe magát. Nincs ok aggodalomra, mert ezek a gépek folyamatos ellenőrzés, illetve szervizelés alatt vannak, mert nekünk fontos az ön és munkatársaink biztonsága.

sétarepülés

Pilótáink rendszeres orvosi vizsgálatokon és képzéseken vesznek rész,

hogy rutinosabbak, ezáltal felkészültek legyenek akár egy váratlan eseményre. Lehetősége van kiválasztani azt a pilótát, akivel szeretne utazni. Megbízhatónak tűnik önnek, esetleg szimpatikusnak találja. Az utasoknak tiszteletben kell tartaniuk a szabályzatot és a biztonsági előírásokat. Tehát, ha szeretné meglepni párját, akkor ne gondolkozzon tovább. Foglaljon járatot, mert garantáltan lenyűgözi elhívottját. Ez nem mindennapi ajándék, ez nem kézzel fogható tárgy, ez a sétarepülés egy élmény.

Elérhető áron ajánljuk a sétarepülést.

Tökéletes választás, hogy percekig elmerengjenek a magasban.