Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Személyre szabott IELTS felkészítés online

Ha nemzetközi egyetemi programra jelentkezel, angol nyelvterületen szeretnél dolgozni, érdemes IELTS nyelvvizsgát szerezned.

Az IELTS a világ egyik legnépszerűbb nyelvtudás felmérése.

Világszerte 140 országban fogadják el az IELTS vizsgát, melyből kétféle közül választhatsz: Academic vagy General Module. A legtöbb szervezet az Academic vizsgát részesíti előnyben. Egynyelvű nyelvvizsgáról van szó, azaz teljesen angolul zajlik. Nincs benne fordítás, sem nyelvtani teszt. A nyelvtant természetesen ettől még tudnod kell használni, de az IELTS ezt a tudást gyakorlati oldalról nézi.

Az ieltsnyelvvizsga.com oldalon az angol nyelvvizsga felkészítő online elérhető.

Regisztráció után jelentkezz az általad választott modulra, ezután pedig már hozzá is férsz a tananyagokhoz, videó leckékhez és gyakorló feladatokhoz. A programot kizárólag angol nyelvterületen – Ausztráliában és Angliában – élő és tanító tanárok készítették, az átadott tudás ezáltal aktív és naprakész.

Az IELTS angol nyelvvizsga felkészítő online lehetőséget ad arra is, hogy ha elakadsz valahol, emailben segítséget kérhess a tanároktól. Sőt, Skype tanóra keretében tudsz gyakorolni, vagy további kérdéseket feltenni oktatódnak a sikeres vizsga érdekében. Az IELTS nyelvvizsga felkészítő Téged is szeretettel vár videó leckékkel és több száz gyakorlattal!