Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Debrecen az Alföld fővárosa

Debrecen Magyarország második legnépesebb települése, az Alföld fővárosaként is emlegetik.

A városban lépten-nyomon érdekességekbe botlasz, ami sok látogatót vonz, amelynek köszönhetően Debrecen panzió és más szálláslehetőségben is bővelkedik. Ha a városban jársz, kihagyhatatlan a Ködszínház, ami egy Magyarországon egyedülálló, multimédiás szökőkút.

A Református Nagytemplom Debrecen jelképe, az ország legnagyobb református temploma, ahol a több, mint 5 tonnás, hatalmas Rákóczi-harang is megtekinthető. A Nagyerdő gyönyörű természeti környezetében is számos látnivaló vár, többek között az 1913-ban épült Nagyerdei Víztorony, aminek 34 méter magas kilátójáról nemcsak a környező tájat csodálhatod meg, de egy speciális távcső segítségével a múltba is visszatekinthetsz.

Számos galéria és múzeum is csak rád vár, azonban minden városnézésnél eljön a pillanat, amikor az egész napos séta után már csak pihenésre vágysz.

Ilyenkor az Aquaticum Spa fürdőkomplexum tökéletes helyszín számodra. A 65 Celsius-fokos gyógyvíz kalciumot, magnéziumot és metakovasavat is tartalmaz, a termálfürdő egész évben nyitva áll. Itt találod a szaunavilágot, amelyben gőzkabinok, jégkút, finn szaunák, infraszaunák és tepidárium szolgálják a felhőtlen kikapcsolódásodat. Debrecen panzió, apartman és hotel kínálatában biztosan megtalálod a számodra tökéleteset, ennek megtalálásához látogass a SzállásKérés.hu weboldalra, ahol többek között értékeléseket is olvashatsz Debrecen panzióiról és más szállásairól.