Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Kiskutya érkezik a családba

Ha Te is boldog és egészséges kiskutyát szeretnél, sok figyelmet kell fordítanod az étrendjére.

A kutyák hosszú és minőségi életének érdekében fontos a különböző életszakaszoknak és igényeknek megfelelő táplálás. Minden kiskutyának magasabb a fehérje- és zsírszükséglete, főleg az első néhány hónapban. Emellett nélkülözhetetlen még az ásványi anyagok kiegyensúlyozott aránya. Kistermetű kölyköknél figyelni kell nehogy túltápláljuk a kutyust, közepes- és nagytermetű fajták esetén 5-6. hónaposan már ügyelni kell arra, hogy az eledel ne tartalmazzon túl sok fehérjét.

A Happy Dog termékek között találhat kimondottan kölyökkutyák számára kifejlesztett nedves- és száraztápokat, kekszeket, jutalomfalatokat. Szójamentes, könnyen emészthető teljes értékű eledeleink megfelelő protein-energia aránnyal rendelkeznek minden kölyök- és növendék kutya számára. Frissen vágott állatokból származó színhús, értékes gabonák – ez mind hozzájárul kutyája fejlődéséhez. Érzékeny kutyáknak gabonamentes tápok is kaphatók.

A Happy Dog termékek között Supreme minőségű kölyöktejet is talál, mely már az első naptól adható a kiskutyáknak.

Tökéletes választás, ha anya nélkül kell felnevelni a kutyust, alacsony laktóztartalommal és speciális probiotikus kultúrákkal hozzájárul az emésztőrendszer stabilizálásához. A Happy Dog Baby Starter granulátum pedig 21 napos kortól adható optimális, teljesértékű eledel. A Happy Dog termékek végigkísérik kutyája életét kölyökkortól kezdve idős koráig.