Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Korszerű fűtésvezérlés a Computherm termosztátokkal

Ha otthonában fűtési rendszerét korszerűsíti, esetleg új kazánt vásárol, mindenképp érdemes megfontolnia egy szobatermosztát beszerzését is. Ezzel egyszerűen növelheti háza kényelmét, ugyanis az előre programozható termosztát képes arra, hogy otthonába kellemes meleget varázsoljon, mire Ön hazaér, és akár egy héttel előre is beállíthatjuk hogy a nap melyik szakaszában milyen hőmérsékletet szeretnénk.

A megbízható Computherm szobatermosztátok azonban nem csak praktikusak,

hanem pénztárcáját is kímélik, ugyanis a fűtésszabályozás gazdaságos is; amennyiben épp nem tartózkodik otthon senki, a fűtés a programozásnak hála nem megy feleslegesen, így spórol Önnek pénzt.

Computherm szobatermosztátok

A Computherm szobatermosztátok használata egyszerű, minden funkció magától értetődő, könnyen programozható és felhasználóbarát.

A Netkazán webáruházban igényeinek és lehetőségeinek megfelelő Computherm szobatermosztátok közül választhat digitális, vezetékes, analóg vagy rádiófrekvenciás változatban. Ha választása wifis készülékre esik, otthona fűtését akár távolról is irányíthatja telefonjával vagy laptopjával, Interneten keresztül. Látogasson el a Netkazán webáruházba, ahol szobatermosztátok mellett kazánok széles választékát találja!