Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Dharma Jógastúdió Budapest

Az aktív pihenést preferálod

és ellazítanád izmaid egy hosszú munkanap után, egyúttal megszabadulnál a hétköznapok során felgyülemlett stressztől? Ha minden kérdésre igen a válasz, akkor Dharma Jógastúdió az megoldás! Budapesten, az Oktogon mellett várunk, órarendünket láthatod weboldalunkon, ahol az oktatóinkról és rólunk is olvashatsz.
Nálunk mindenképp megtalálod a neked való  tanfolyamot vagy jóga-órát, akár kezdő vagy, akár tapasztaltnak számítasz a jóga világában. A kíméletes, ám mindent átmozgató hatha jógát már kezdőknek is ajánljuk; a jógának ez a tradícionális irányzata az ellentétes erők harmonizálására törekszik a test, szellem és lélek kiegyensúlyozása által.

Dharma jógastúdió Budapest

A vinyasa flow , avagy power flow jóga a hatha jógára épülő irányzat, azonban annál jóval dinamikusabb, mozgásközpontúbb. Az astanga jóga szintén egy dinamikus jellegű irányzat, melyben a légzés és a precízen végrehajtott mozdulatok harmóniája alapozza meg az ászanák (kitartott pózok) sorozatát. Az Iyengar jóga a korában említett hatha jóga egyik módszere, az élete végéig gyakorló és aktívan tanító B.K.S. Iyengar jógamester tanítására épül.

Tanítása mélyen Patanydzsalí ősi jóga szútráira, bölcseleteire alapozott. Az említetteken kívül természetesen egyéb irányzatok közül is kedvedre választhatsz, mint például a hot yoga, vagy baba-mama jóga.

Családias hangulatú, világos termekkel várunk, továbbá jóga után finn szaunánkat is igénybe veheted.