Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Állatmintás formapárna a Sisso-tól

Közelednek az ünnepek és még nincs ötleted kinek mit vegyél? A Sisso egyedi, kézzel készített ajándék párnákat kínál a számodra. Párnáink egytől egyig kézzel, 100% bio pamut anyagból és egyedülálló, bababarát tintával készülnek, valamint Eco Passport tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Négyféle kollekcióból válogathatsz

melyekkel meglepheted családodat, kedvesed vagy barátaid. Minden párnát személyre is szabhatsz feliratokkal, egyszínű vagy színes nyomtatással.
Sisso állatmintás formapárna

Gyerekeknek vagy örök gyermek felnőtteknek tökéletes meglepetés lehet az állatmintás formapárnák bármelyike. A mosolygós maci, a bájos kis béka, a mágikus unikornis mind arra vár, hogy megtalálja szerető gazdáját, aki örömét leli a párnában. Kitűnő ajándék újszülötteknek a Megérkeztem kollekció valamelyike. Megadhatod a baba nevét, születési idejét, súlyát, amit csak szeretnél, hogy rákerüljön a párnára.

Már 0 napos kortól biztonságos, káros anyagoktól mentes, saját Sisso párnája lehet kisbabádnak. Kedvesednek a Szerelem kollekcióból is választhatsz, melynek darabjait szintén személyre szabhatod neveitekkel, évfordulótokkal vagy egy számotokra fontos emléket idéző kifejezéssel, dátummal.

Ezáltal párod nemcsak egy párnát kap, hanem Te is vele leszel.

Limitált London párna kollekciónk pedig elhoz egy csepp Angliát a hálószobádba vagy nappalidba.

Válaszd a természetes anyagokkal készült Sisso párnákat, mely egyedi ajándék mellett örök emlék is egyben.