Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Épp költözés előtt állsz, és aggódsz bútoraid épségéért?

Hatékony és teljes körű költöztetés.

Válaszd a Bauer Teher költöztető céget, és biztosíthatunk, hogy minden ingóságod a lehető legjobb kezekben lesz!

Legyen szó törékeny műszaki cikkekről, értékes hangszerekről vagy épp egy már kissé kopottas és foltos, de szeretett kanapéról, mi mindenre úgy vigyázunk, mint ha azok sajátjaink lennének. A kifogástalan költöztetéshez természetesen elengedhetetlen a megfelelő szakértelem és a tapasztalat is.

Nagy bizonyossággal állíthatom, hogy egyikben sem szenvedünk hiányt. Immár több, mint harminc éve végzünk költöztetéseket a legmagasabb szinten. Szakmai presztízsünkről sokat elmondhat, hogy cégünk a Siemens hivatalos bútorszállítója; az ezt igazoló referencialevelet is megtekintheted weboldalunkon.

Professzionális költöztető cégként minden esetben teljes körű szolgáltatásra törekszünk, így nem csupán fel- illetve lerakodjuk és elszállítjuk ingóságaid új helyükre, hanem a költöztetés bútorszereléssel is szolgáltatásaink közé tartozik. A bútorok szerelése, előkészítése kisebb lakások esetében ráér a költözés napján is, azonban több bútor vagy nagyobb ház, esetleg iroda költöztetésekor érdemes mindezt előre elvégezni. Amennyiben nem akarod te magad szerelni a bútoraid, mi azt külön felár nélkül, a költöztetés szokásos óradíjában elvégezzük. Többek között elemeire szedjük a franciaágyakat, szétszereljük a szekrényeket, leszedjük a függönykarnisokat, konyhabútorokat.

És hogy mindez miért fontos?

Egyrészt a nagyobb és nehezebb bútorokat könnyebb, gyorsabb és biztonságosabb szerelés után költöztetni. Másrészt egy nehéz szekrény csapolásai, kötései könnyen meglazulhatnak költözéskor. Ennek oka, hogy bár statikus helyzetben jól viseli a terhelést, azonban mozgatás, forgatás közben a szekrényre ható terhelés jóval nagyobb lehet, így könnyen elképzelhető, hogy előzetes szerelés nélkül új helyén már nem fog olyan szépen, egyenesen állni, mint korábban. Meg kell jegyeznünk, hogy minden bútort csupán annyira szerelünk szét, amennyire azt szükséges, mivel a költöztetés bútorszereléssel meglehetősen nagy munkának számít. Például egy kisebb polcot felesleges lenne szétszedni, és szekrények esetében is gyakran elég mindössze az ajtókat lecsavarozni. Az üveges vagy tükrös ajtók leszerelésével különösen sok súlyt lehet megspórolni.

A csomagolásban is számíthatsz ránk, amit végezhetünk önállóan, illetve a felügyeleted alatt is.

Külön felárat ezért sem kell fizetned, azonban ha inkább te végeznéd a csomagolást, az ehhez szükséges eszközöket, például dobozokat és fóliákat beszerezheted tőlünk is, sőt, akár két héttel a költözés előtt ki is szállítunk számodra mindent, hogy legyen bőven időd csomagolni.

Természetesen az új otthonodba történő érkezés után bútoraidat össze is szereljük, majd elhelyezzük a kívánt helyen kívánságod szerint.

Ha van rá lehetőségünk, az azonnali kéréseket is teljesítjük, azonban a legjobb, ha legalább öt-hét nappal korábban megrendeled a fuvart, ugyanis az időbeli tájékoztatás mindenki életét megkönnyíti.

Fordulj hozzánk bizalommal, munkánkra minden esetben garanciát vállalunk!